X-Trailer

X-Trailer speciaal onTworpen voor OUTDOOR FUN!

We zijn zelf motorfiets liefhebbers. En weten hoe bijzonder het is om met je vrienden op de camping of het motorcross event terrein te verblijven. Dag en nacht. Gezelligheid met familie in het woongedeelte. Bij de ontwikkeling hebben we goed gekeken naar alle individuele wensen en kunnen deze ook realiseren. En het interieur is “heavy-duty” uitgevoerd. Van motorkleding tot gereedschappen en reserve onderdelen het moet allemaal meekunnen. Hiervoor is de tussenwand ook op verzoek zo te plaatsen om al uw benodigdheden mee te kunnen nemen. Immers iedereen heeft andere wensen. De barbecue en gekoelde drankjes voor de avond mogen ook niet ontbreken. Het is heerlijk om alles binnen handbereik te hebben op elk moment.

Campers of bestelwagens komen dan qua ruimte al snel aan hun grenzen. Dan worden materialen al snel verspreid opgeborgen met als gevolg dat je veel aan het zoeken bent.
Alles georganiseerd, in de garage en het eten, drinken en de slaapuitrusting in het woongedeelte. Een belangrijke basis voor een stressvrije trip. Alles veilig opgeborgen achter slot en grendel. De ruimte van de X-Trailer is zeer efficiënt in te richten door zijn vierkante vorm. In principe is alles mogelijk.

De basis van de X-Trailer is de Humbaur HK254218 aanhanger en kan op verzoek van de klant aangepast worden. Van een low-budget crossaanhanger tot een super de luxe X-Trailer.

Van Motorcross, karting, Mountainbiken, hiking tot bedrijfsmatig gebruik alles is mogelijk met de X-Trailer.

Hoe werkt het

De basis X-Trailer is de Humbaur HK254218 die voorzien is van een toegangsdeur en een tussenwand. Alle extra’s kunt u aangeven en vinden in de webshop. Op basis van deze informatie kunnen wij u een passende prijsopgave doen toekomen.

In de webshop vind u de te leveren en te monteren artikelen van Dometic – NDS Engergy Products – First Aid & Safety Products – Anti-diefstal producten – zodat wij uw X-Trailer kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten. En door onze ervaring in de beveiligings producten kunnen wij uw producten beschermen tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik.

Neem een kijkje op onze website en krijg een idee hoe u uw activiteiten met veel fun kunt beleven..

Partners

Partners

Dometic

Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken producten van Dometic. U hebt allemaal een ding gemeen. U bent een liefhebber van het prachtige buitenleven. 

NDS Energy Products

NDS is de specialist in energie beheer voor uw recreatievoertuig.  Accu’szonnepanelenomvormersladers en andere energie voorzieningen.

Acebikes

Acebikes. Zij bieden kwalitatief zeer goede producten die ook zeer gebruikers vriendelijk worden gemaakt.

Teleco Group

TELECO ontwikkelt satelliet ontvangers voor de campers en caravans. TELAIR ontwikkelt mobiele airconditioning systemen en efficiente generatoren.